27. stu 2013.

FARMA 5 - UŽIVO - UZIVO - Edin i Marijana proveli noć u hotelu

Edin i Marijana proveli noć u hotelu

Marijana Leontijević i Edin Škorić večeras će prespavati u hotelskoj sobi, što su dobili kao nagradu zbog toga što navodno jedno drugog najbolje poznaju.Njih dvoje su se jako obradovali što su konačno dobili priliku da se istuširaju u redovnom kupatilu, a Marijana je to odradila u kupaćem kostimu, što su kamere u hotelu zabeležile. 

Njih dvoje su nakon tuširanja na sebe navukli badem mantile, ali pošto se već dugo spekuliše da postoje emocije između njih dvoje, pitanje je kako će jedno na drugo reagovati dok su ovako oskudno obučeni.Primetilo se da Edinu nije bilo ni malo svejedno kada je video Marijanu samo u kupaćem kostimu kada je došla maserka koja treba da ih relaksira.

Marijanine namere nisu baš čiste, budući da je odmah po ulasku u sobu počela da komentariše Edinove bokserice, dok se on spremao za kupanje pod tušem posle više od dva meseca kupanja u koritu.
 
I kažeš da si bila druga pratilja na Izboru za mis Srbije? Znači ja sam sada u predsedničkom apartmanu sa trećom najlepšom ženom u državi? – rekao je Edin, na šta mu je manekenka odgovorila da su njeni potencijali mnogo veći.

0 komentari :

Objavi komentar

ShareThis