1. pro 2013.

FARMA 5 UŽIVO - UZIVO - Šeki Turković napušta imanje, Ekrem se odlučio za igru veštine!

Šeki Turković napušta imanje, Ekrem se odlučio za igru veštine!

Večeras su se u duelu na Farmi našli Ekrem Jevrić i Šeki Turković, a njih dvojica su se takmičili u igri veštini kako bi jedan od duelista dobio dupliranje glasova. Iako je pobedio u ovoj igri, Šeki Turković je večeras izbačen sa Farme.

Za razliku od svih prethodnih duela na Farmi 5, Ekrem Jevrić se ovog puta odlučio za igru veštine umesto kviza znanja, a Zadruga je pripremila fliper-lavirint kojim su obojica upravljali. Bilo je potrebno da obojica upravljaju lopticom koja će doći do dna i upasti u kantu.

Za pobedu u duelu oni su morali da se potrude da loptica tri puta padne u kantu, a Šekiju Turkoviću pošlo je za rukom da to prvi uradi, dok je Ekrem po završetku duela srušio svoj "fliper-lavirint".

Glasovi su duplirani Šekiju Turkoviću, a Ekrem je dok su se čekali rezultati glasanja pevušio: "Hoću kući, hoću kući" i komentarisao kako će se večeras vratiti u Beograd.

Nakon što su Šekiju Turkoviću duplirani glasovi, odnos je bio sledeći: 53,41% prema 46,59% glasova, a manji procenat pripao je Šekiju Turkoviću i on je večeras izbačen sa Farme.

0 komentari :

Objavi komentar

ShareThis