12. lis 2013.

FARMA 5 - Miki Đuričić samovoljno napustio imanje !




Miki Đuričić samovoljno napustio imanje

Miki Đuričić izbačen je sa Farme jer je napustio ograđeni prostor imanja, što je najstrože zabranjeno. Na imanju u Lisoviću sinoć se dogodio najozbiljniji prekršaj. Najstrože pravilo Farme govori o tome da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan.

Miki je u toku noći prekršio ovo pravilo napustivši ograđeni deo imanja što znači, kako je objavila Zadruga, da je Miki diskvalifikovan bez prava da se vrati na farmu. S obzirom na to da su svi farmeri potpisali ugovore i da znaju da stavka o zabrani napuštanja imanja stoji i tamo, produkcija će pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija. 

"Mislio je da će se vratiti, pa je ostavio bubicu. Ostale su mu stvari. Zašto mene niko nije obavestio. Valjda je logično prva da ja saznam", vikala je Jelena Golubović.

Miki Đuričić samovoljno napustio imanje

"Čovek je pobegao, ko je znao?!", rekao je Sloba.

Miki je već nekoliko puta tražio da napusti imanje, čak je jednom bio pred diskvalifikacijom kada je udario Marka Vanilu, ali se izvinio di-džeju i pokajao pa mu je zadruga oprostila i bio je kažnjen direktnom nominacijom. 

Potom ga je Jelena Golubović toliko iznervirala da ju je gađao ciglom, tražeći od zadruge da ga pošalje kući.
"Ja ću nekoga ubiti. Rizičan sam. Idem kući", vikao je tada Miki.

Miki Đuričić samovoljno napustio imanje

0 komentari :

Objavi komentar

ShareThis