8. ruj 2013.

Mica Trofrtaljka iznenada napustila FARMU 5


Mica Trofrtaljka iznenada napustila FARMU 5

Milica, zvana Mica Trofrtaljka, pevačica i glumica večeras je napustila farmu 5 u Lisovićima i uputila se u poznati studio u Šimanovcima. Uz savet lekara i zadruge Mica se večeras pozdravila sa njenim voljenim ukućanima. Kako je ukućanka govorila: svi ste vi moja deca i mnogo vas volim, ipak joj je laknulo kada je večeras izašla, iako je sa Suzanom Perić juče u popodnevnim satima pričala kako bi ostala do kraja farme ako to publika želi. 

Mici kao ženi sa sela nije smetalo okruženje i ukućani, nego više to što je saznala tek na farmi za wc i kupatilo, koji su po njoj nehumani i nesigurni u pogledu zdravlja. Takođe , pokušavala je da osvoji mnoge ukućane njenom pričom i iskustvima na njenim turnejama. Suzana Perić i Zorica Marković su ipak najviše brinule o Mici. Mici je kao što znamo bilo loše na farmi i morali su oko nje da se svi brinu, a ona je to koristila kao što sad vidimo. Napuštajući farmu trofrtaljka je izasla pomalo tužna, ali u njenom fazonu do kraja. 

Ulazeći u studio, imala je podršku od ekipe u Šimanovcima. Međutim od Mice se najmanje očekivalo da će da ogovara ukućane i da govori šta sve nije mogla da podnese, iako se predstavila kao žena sa sela koja sve zna i koja je navikla na sve. Svi je pamte po čuvenoj rečenici iz filma ,,Lepa sela, lepo gore,, : "Zalilaj ga Halile".

0 komentari :

Objavi komentar

ShareThis